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KOREAN BBQ RESTAURANT Chef, COOK (WOK, Butcher good can sponsor possib…

YIJO
2024.09.10 20:09 914 0

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KOREAN BBQ RESTAURANT Chef, COOK (WOK, Butcher good can sponsor possible)


kimyijo010@gmail.Com

0433093010
YI DYNASTY は、ゴールドコーストで 13 年の歴史を持つ韓国バーベキュー レストランです。 ビザ 可能であれば、新しいチャレンジを求める従業員を求めています。 食品安全基準に対する深い理解 プレッシャーのかかるサービス期間でも粘り強く、パフォーマンスを発揮できる 強い労働倫理と「できる」という姿勢 自律的に働き、チームを率いる能力 優れたコミュニケーション スキル 始業または終業シフト、週末、祝日を含む勤務表で完全に働けること あなたが優秀であれば (WOK、肉屋のスポンサー可能) シフトの空き状況: 日勤 (推奨) 夜勤 (推奨) 仕事の種類: フルタイムまたはパートタイム


YI DYNASTY Korean BBQ restaurant with 13 years of history IN GOLD COAST.

Visa If you need possible, we look for employees who want a new challenge.

Strong understanding of food safety standards
Resilient and able to perform in high-pressure service periods
Strong work ethic and a "can do" attitude
Ability to work autonomously & lead a team
Excellent communication skills
Full availability to work a roster that includes opening or closings shifts, weekends and public holidays
If you are good
(WOK, Butcher sponsor possible)

Shift availability:

Day Shift (Preferred)
Night Shift (Preferred)
Job Type: Full-time or Part time

 

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